Onze tarieven

 

Bij Holiday Dogs betaal je van tevoren voor de XXL Logeerkaart, een soort strippenkaart die geldig is voor 5 opvangdagen.

Het tarief in 2023 is € 30,00 per dag, dus voor de XXL Logeerkaart (voor 5 dagen) betaal je € 150,00.  

 

 Hoe werkt de strippenkaart?

 

Voorbeeld: Je meldt je hond aan voor twee opvangdagen met overnachting. Je krijgt een tikkie voor XXL Logeerkaart 1 en we kruisen daar 2 strippen op aan. Een paar maanden later meld je je hond aan voor vakantieopvang van maandag t/m vrijdag. Dan kruisen we de overgebleven 3 strippen aan en krijg je een tikkie voor XXL Logeerkaart 2. Daar zijn nog 3 strippen van overgebleven voor de volgende keer dat je opvang nodig hebt.

 

Het vaste voer van de hond kan je meegeven, ze krijgen na de wandelingen om beurten hun eigen voer. Tegen betaling kunnen wij de hond ook ons eigen voer geven.

 


Flexibel

 

Breng je de hond in de ochtend en haal je hem eind van de middag op, dan betaal je voor 1 opvangdag, dus 1 strip. Stel dat jouw planning uitloopt en je wilt de hond toch pas de volgende dag ophalen? Dat kan, als je de hond vóór de eerste wandeling ophaalt, betaal je € 5,- voor een overnachting. Haal je de hond later op, dat kan ook, dan strepen we 2 strippen af. Laat dat wel altijd weten, via WhatsApp.

 

Haal- en brengtijden zijn flexibel, in principe vanaf 7:00 ’s ochtends en tot 23:00 uur ’s avonds. Kom je tijdens een wandeling, dan kun je ook in het losloopgebied brengen. Laat het ons met een Whatsappje altijd even weten.