Tuinonderhoud

Iedereen houdt van een tuin, maar niet iedereen van het onderhoud van een tuin. Hoe fijn is het dat je dat onderhoud uit handen kunt geven aan een vakman. Dat kan op tweewekelijkse, maandelijkse of incidentele basis bijvoorbeeld tijdens je vakantie. Holidaydogs heeft een verleden in de tuinwereld. Van het aanleggen en ontwerpen van tuinen tot het onderhoud. Carel van de Voorde heeft het allemaal gedaan en vindt het heerlijk om zo af en toe lekker aan de slag te gaan in een tuin. Vandaar dat hij naast de hondenopvang en kattenverzorging aan huis ook tuinonderhoud doet.

Kennismaking
Tijdens de eerste kennismaking wordt in kaart gebracht wat de wensen zijn om vervolgens de mogelijkheden te bespreken.  Een bezoek aan de tuin en een inspectie aan het tuingereedschap is daarbij gebruikelijk. Daarna wordt er een offerte opgemaakt.

Sleuteloverdracht
Als het om onderhoud tijdens de vakantie gaat wordt er een moment voor sleuteloverdracht afgesproken. Discretie staat bij Holidaydogs hoog in het vaandel en de sleutel wordt alleen gebruikt zoals afgesproken in het kennismakingsgesprek.