Kattenverzorging aan huis

Als de kat van huis is dansen de muizen, maar wat als je zelf van huis bent? Omdat iedereen weet dat je een kat niet uit zijn vertrouwde omgeving moet halen biedt Holidaydogs kattenverzorging aan huis. Eens per dag krijgt je kat zijn natje en zijn droogje en daarnaast een heerlijke kroelbeurt. Plantjes water geven, klico aan de weg zetten en de kattenbak verschonen behoren ook tot de mogelijkheden. En de post? Die wordt netjes van de mat gehaald!

Kennismaking
Voorafgaand aan de verzorging is een kennismakingsgesprek belangrijk. Tenslotte geef je je sleutel in handen van iemand anders en daarom is het belangrijk dat er een klik en een vertrouwd gevoel is.

Sleuteloverdracht
Als er een klik is en Holidaydogs gaat de opvang verzorgen wordt er een moment afgesproken voor de sleuteloverdracht. Ook na afloop van de verzorgingsperiode wordt er een moment afgesproken om de sleutel weer te overhandigen. Discretie staat bij Holidaydogs hoog in het vaandel en de sleutel wordt alleen gebruikt zoals afgesproken in het kennismakingsgesprek.

Dierenarts
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht er een noodgeval zijn dan neemt Holidaydogs contact op om te overleggen. Bij spoedgevallen wordt er een bezoek aan de dierenarts gebracht. De afspraak met de dierenarts is dat wanneer Holidaydogs een bezoekje brengt de factuur aan de baasje van de kat wordt verzonden.

Tarieven
Kattenverzorging aan huis kost €65,00 per vijf dagen exclusief reiskosten van €0,30 per kilometer.  Baarn en Soest zijn vrij van reiskosten. Voor een tweede of een derde kat betaalt u niets extra’s! Tuinonderhoud kan tegen meerprijs!