Hondenkampen Holidaydogs 2018

Samen met maximaal zeven andere hondenvriendjes gaat uw hond een hele week dollen, zwemmen, plezier maken, hondensporten en behendigheid doen, speuren of andere uitdagende spellen.

Een topvakantie voor uw hond.

Accommodatie Easterwood

………………

•    Kosten: € 59,00 per dag /per hond  op basis van 6 dagen. Daarin is alles inbegrepen  zelfs eten en het vervoer op en neer naar Baarn.

•    Organisatie: De organisatie is in handen van Holidaydogs.nl te Baarn, Carel en Yvon van de Voorde hebben daar een vakantie, dag en vakantieopvang en uitlaatservice.

P1100478 P1100534 P1100777 P1100778

 

 

 

 

 

Gun u zelf een fijne week hondenvrij!
Gun het uw hond de dagelijkse sleur te doorbreken!
Gun uw hond een week vol hondenplezier!

Plezier  is het motto !!!  ……Daarom zijn de thema ‘s

Week 1
&
Week 2 ;

Plek voor botjes en halloweenachtige spannende pompoenen, lampionnen en kalebassen enzo
Uw hond/en zijn in goede handen:

•    Carel en Yvon van de Voorde van Holidaydogs.nl. zijn de initiatiefnemers en nemen de dagelijkse verzorging van uw hond ter hand. Zij kunnen rekenen op de hulp van:
•    Alexander Langhout, eigenaar van Easterwood Vakantiewoningen en tevens gediplomeerd kynologisch  instructeur, gedragsdeskundige en honden EHBO-er;

Wat gaat uw hond allemaal beleven?
Inmiddels is de gele oldtimer Mercedes-limo vervangen voor een grote bus. De bofkont honden gaan op reis naar .

mijn Mercedes Limo

mijn Mercedes Limo

Als we daar aankomen mogen de honden  lekker de poten strekken en vrij het terrein verkennen. Het landgoed van Easterwood is helemaal omheind waardoor de honden naar hartenlust  kunnen rennen, spelen en alles even besnuffelen, zonder dat ze van het terrein af kunnen. Gedurende de week gaan we veel wandelen, sporten, zwemmen en hondenspellen met ze doen. Een paar voorbeelden om u een indruk te geven.

Honden Rummicub, een zoek en apporteerspel
Overal op het terrein hebben we verschillende objecten in 4 kleuren en 8 vormen met getallen 1 t/m 4 verstopt. De bedoeling is dat de honden zoveel mogelijk setjes van 4 bij elkaar zoeken.  Bv 4 rode objecten of 4 verschillende objecten of 4 de zelfde objecten  of objecten in de vier verschillende kleuren. Per hond tellen we de punten.

Cirkelspelen, Treibball, Doggydance en Dogfrisbee. In een paar uur tijd leert uw hond deze spellen van de professionals van sport4dogs.  Thuis kunt samen met uw hond deze spellen weer oppakken en heerlijk samen spelen!

P1100779 P1100678 P1100672 P1100630

 

 

 

We gaan veel wandelen in de grote losloopgebieden van het Drent Friese Wold. Daar maken we heerlijke natuurwandelingen langs zandverstuivingen, vennen met zuiverwater en bergje op en bergje af! Onderweg houden wij een picknick met de honden. Er is ruimschoots tijd om samen lekker achter elkaar aan te rennen en om met grote takken te slepen! Ook staat nog een nachtwandeling op het programma. We krijgen allemaal een lampje aan (net een lampionnenoptocht). Best wel eng en spannend.

Natuurlijk gaan we ook zwemmen! Er is een gigantische zwemvijver voor de deur en een nog grotere in het bos met een heerlijk zandstrandje! ‘Ach, koud?…. Daar geven we echt niets om hoor!’. Wie niet zwemmen wil kan gewoon in het zand grote gaten graven of er lekker in rollen. Er zijn ballen om mee te spelen en spullen om uit het water te apporteren.

Zoek het karmozijnen geluk ; Overal op het terrein zijn gelukjes neergezet .  “Wij snappen er niets van, gisteren stonden die er niet !” “Toch maar even kijken.  Kijk nou toch, een heerlijk bot je gevonden ! En……daar staat nog zo’n gelukje  ook maar even kijken ! En ja hoor, weer iets  lekker gevonden. Er  is genoeg geluk voor iedereen en kunnen alle hondenvriendjes hun eigen opgespeurde lekkers ergens op het terrein opeten of kluiven. Maar waar is nu het Karmozijnen geluk ???

Joepie behendigheid! Door de slurf en over de hordes. Op het behendigheidsveld staan allerlei leuke, enge en spannende dingen klaar. ‘Ik ken deze hindernissen nog van de puppy of behendigheids cursus. Toch best wel leuk om aan mijn vriendjes van deze hondenkampweek te laten zien wat ik kan’.

Sjoelen !! ‘Huuu, Hoe bedoel je ???’ Met grote ballen manoeuvreren door poortjes met de getallen   1, 2,3 en 4 . Wie de meeste ballen en de hoogste score heeft, is de winnaar! ‘Maar daar gaat het ons natuurlijk helemaal niet om. We hebben gewoon ongelofelijk veel lol en plezier met elkaar’.

De Bastaart! Na afloop van alle inspanningen is er natuurlijk een winnaar ……………………….die wint ……………………de Bastaart!!!

Maar natuurlijk delen wij die met elkaar uiteindelijk zijn wij allemaal winnaars met zo n kamp !

‘Wat een tof kamp is dit !!!’

Vuurwerk training. Samen met de groep hebben we ook een oefening voor de vuurwerk beleving met Oud&Nieuw.  Uw hond zal rondom die dagen geen problemen meer ervaren. Tijdens de kamp weken hebben zij immer regelmatig een digitale vuurwerk proef gehad. Omdat alle andere honden gewoon op rust blijven zal ook de nieuwe hond geen reden voor paniek zien. Wanneer u thuis deze lijn doorzet en uw hond niet gaat pamperen, zal hij straks met oud en nieuw ook gewoon rustig reageren.

Eten is belangrijk
Onze hondenvrienden zullen na elke spannende dag  best wel wat lusten. Van deze eet momenten maken wij (net als in onze opvang thuis), een heerlijk spektakel. Wij pleiten wij ervoor uw hond deze kampweek enkel vers vleesvoer te geven. Honden zijn er gek op. Mocht u dat liever niet willen, dan geven we natuurlijk het voer dat u aan ons meegeeft.

P1100654 P1100656 P1100714

 

 

 

Het avondeten is een dagelijks terugkerende happening. Dit zijn dan ook geweldige foto momenten. De honden ervaren dit altijd als één van de hoogtepunt van de dag.
Ze genieten van hun eten!
Na het eten zoeken de meeste honden elkaar even op  om zich eens heerlijk te laten kroelen, rollen en tegen elkaar te genieten van elkaar.
Vaak vallen zij zo ook inslaap tegen elkaar aan ! Na een voldaan gevoel is iedereen snel in katzwijm.

Slapen
Na alle inspanning slapen de honden als roosjes. Evenals bij ons in de dag/nacht opvang te Baarn slapen de honden bij ons in de vakantiewoning!
Dit schept niet alleen een band en vertrouwen, maar geeft hen rust en zekerheid. Last van heimwee zullen zij dan ook niet hebben. Bovendien hebben wij hun eigen slaapplaats (matje, kleed of bench) voor hen meegenomen.

Ach wat jammer het kamp is bijna weer afgelopen.  Vrijdag vanaf 17 00 kunt u uw bofkont weer terug verwachten.

Foto’s en verslag
Van alle activiteiten maakt onze vaste fotograaf foto ’s  van de honden. Dagelijks kunt u op onze website al meegenieten van hetgeen uw hond heeft gedaan. U krijgt de foto’s natuurlijk ook mee naar huis tezamen met het kampboekje van uw hond. Hierin staan alle behaalde scores en opvallende gebeurtenissen in van uw hond.

www.facebook.com
Als u naar www.holidaydogs.nl gaat en u klikt daar op de F dan kunt u dagelijks meekijken en de belevenissen volgen van uw hond.

“Ze zullen mij dat hondenkamp
toch wel gunnen ?”

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.