Eerste contact met hond

Wij stellen het zeer opprijs dat u interesse heeft in onze unieke kleinschalige honden opvang aan huis.

Naar aanleiding van uw getoonde interesse stuur/geef ik u onze eerste informatie. Omdat onze hondenopvang kleinschalig is, hebben wij een stappenplan gemaakt die zal leiden naar een vriendschap voor het leven tussen de honden en ons.

Stap 1. Contact maken

U maakt contact met Holidaydogs per telefoon 06 250 74 396 U krijg Carel of Yvon aan de telefoon. Zij zullen in eerste instantie uw vragen naar ;
–    De naam van uw hond
–    Uw naam
–    Periode van verblijf
–    Uw postcode en huisnummer
–    Uw telefoon nummer
–    Leeftijd van de hond
–    Geslacht
–    Ras
–    En ja/nee gecastreerd.

Verder zullen zij u vragen deze punten in een E mail te zenden naar info@holidaydogs.nl  en zij zullen u uitnodigen onze nieuwe web-site te bezoeken.

Stap 2. Maak een wandel afspraak

–    U maakt een afspraak met Holidaydogs.nl voor een wandeling met ons en onze opvanghonden in ons bos.
–    Wij lopen elke dag van 10 00 tot 11 00 uur en van 15 00 tot 16 00 aan de Bosbadlaan Bosbad De Vuursche. In Baarn.

Hier kunnen alle honden veilig loslopen/rennen en spelen. Deze wandeling is erg belangrijk omdat wij dan met elkaar kunnen zien of uw hond en op welke plek in de hiërarchie hij/zij is geaccepteerd.

Na afloop van de wandeling mag uw hond als eerste in onze Limo stappen.

Ook dit is erg belangrijk. Als de andere honden eveneens gewoon instappen, zijn onze en uw hond vrienden voor het leven geworden. In onze opvang zullen we dan ook geen problemen verwachten. Als u wilt, kunt met uw eigen auto achter ons aan naar de opvang komen en samen met uw hond even kennis maken met ons huis, de trappen en onze katten.

Stap 3 Inschrijving

U ontvangt van ons het inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier is binnenkort ook van de web-site te downloaden. U kunt het dan uitprinten, invullen, onderteken, inscannen en per e mail aan ons terug zenden. U kunt het ook digitaal bewerken en per G.mail onderteken en versturen

Stap 4. Bevestiging

Na het ontvangst van uw inschrijfformulier ontvangt u digitaal van ons de bevestiging. Deze moet u even goed lezen omdat daar ook de data in staan van de brengdag en de ophaaldag. Ook kunt u lezen hoeveel logeerdagen u nodig heeft en wat de kosten zijn. Belangrijk is dat u goed kijkt of alles klopt. U ontvangt meteen in deze bevestiging het betaalkenmerk. Dit betaalkenmerk is steeds terug te zien op de logeerstrookjes neemt u over op uw betaling bij “omschrijving”  U ontvangt naast de bevestiging even eens digitaal ook uw logeerkaarten.

Stap 5 Betaling

U  kunt het beste betalen met uw bank (liefst ING) Bij de omschrijving van uw betaling zet u het betaalkenmerk. Dit kenmerk is opgebouwd uit de volgende componenten.
Naam van uw hond/en

LK= Logeerkaart            DO = Dagopvang              ULK = Uitlaatkaart            KO = Kattenopvang aan huis

Uw betaalkenmerk begint altijd met deze lettercombinatie.
Dan de datum van aanmaak in cijfers bv 200313 = 20 maart 2013
Dan uw postcode (alleen de getallen)  en huisnummer bv 374317
Te slotte het kaart nr. (als volgnummer beginnend bij kaart 1)
Uw betaalkenmerk zou er dan zo uit kunnen zien; Fikkie – LK-2013-374317/kaart 1