Hondenopvang

Soms lukt het verzorgen van je hond niet zoals je zou willen. Bijvoorbeeld omdat je meer gaat werken, je gezinssituatie verandert, je langdurig ziek bent of omdat je met vakantie gaat. Met welke verandering je ook te maken hebt, als je tijdelijk of voor langere tijd opvang nodig hebt voor je viervoeter is het fijn om terug te kunnen vallen op Holidaydogs. Holidaydogs vangt honden op in een omgeving waarbij het huiskamergevoel belangrijk is.
De opvang wordt verzorgd door Carel en Yvon van de Voorde, zelf baasjes van drie honden.
Ravotten in het bos, spelen met de andere honden en een uitgebreide middagdut behoren tot vaste programma-onderdelen tijdens een opvangdag. De opvang is te onderscheiden in drie soorten: dagopvang voor een vaste dag of af en toe een dagje opvang, vakantieopvang voor opvang tijdens een vakantie of hondenkamp waarbij je hond een weeklang met vakantie gaat.

Dagopvang

Dagopvang kan gaan om opvang voor een vaste dag in de week of voor af en toe een dagje opvang…

lees meer

Vakantieopvang

Vakantieopvang gaat om opvang voor langere tijd. Bijvoorbeeld omdat je een weekje naar de zon vliegt of een weekend in Parijs zit…

lees meer

Hondenkamp

Nieuw in Nederland en meer dan leuk is het hondenkamp. Een weeklang speuren, behendigheidsspelletjes doen en optrekken met andere….
lees meer

Foto’s